maandag 24 januari 2011

Goedkope vakantiewoning in Torrevieja, Costa Blanca

Aangeboden: Goedkope vakantiewoning in Torrevieja, Costa Blanca Prijs: € 140,00

U wilt uw voorjaars-, zomer- en/of najaarsvakantie boeken in Zuid-Spanje? Of wellicht denkt u er aan enige maanden in Spanje te willen verblijven, of misschien wel helemaal te vertrekken uit ons koude kikkerlandje en zoekt u permanente bewoning in een aangenaam Zuid-Spaans klimaat? Wij kunnen deze vragen met JA beantwoorden.

Mondaine badplaatsen, beschutte baaien, langgerekte brede zandstranden, vele zon-uren en een perfecte en zonzekere temperatuur. De komende maanden zal de temperatuur oplopen tot 25 graden. DUS BIJ UITSTEK DE TIJD OM TE BOEKEN VOOR DE HEERLIJKE SPAANSE ZON!

Ongeveer 35 km onder Alicante, dicht bij zee, strand en winkels, ligt ons in 2004 gebouwde vakantiehuis te Torrevieja. Het huis is volledig ingericht (inclusief linnengoed), van alle gemakken voorzien (o.a. nederlandse tv en radio), heeft een gemeenschappelijk zwembad en is geschikt voor maximaal 6 personen. Het huis beschikt over diverse terrassen, een dakterras, tuin en een patio, 3 slaapkamers, 2 badkamers, volledig ingerichte keuken en ruime huiskamer. Ligging in een rustig en afgesloten vakantiepark, dichtbij alle faciliteiten en het strand.

Laagseizoen prijzen (november-april) vanaf Euro 140,- per week. Middenseizoen prijzen (mei-juni-september-oktober) vanaf Euro 225,- per week. Hoogseizoen prijzen (juli-augustus-meivakantie-oktobervakantie) vanaf Euro 375,- per week. Wij verhuren vanaf twee weken.

Verder zijn er speciale maandtarieven in het najaar, winter en voorjaar, zodat u goedkoop kunt overwinteren in een aangenaam klimaat.
Voor mensen, die op zoek zijn naar een permanente huurwoning, is ons huis ook een prima mogelijkheid. De huurprijs daarvoor is Euro 725,- per maand, bij een termijn van een jaar.

Bel ons even of stuur een e-mail of voor eventuele verdere informatie, foto's en/of een reserveringformulier.


Handige websites voor goedkope vliegreizen en autoverhuur:

Lowcostairlines.nl
http://www.lowcostairlines.nl/index.html?stad=ALC

ALQUILER COCHES y VEHICULOS de alquiler a precios BARATOS
http://www.booking-centre-online.com/
meer info